Skoči na glavno vsebino

Ažbe Pohar, dijak 2. Al Srednje šole za lesarstvo, se je 16. septembra 2021 udeležil prvenstva Slovenije v gorskih tekih za srednje šole, ki je potekalo v Smledniku.

Dosegel je ODLIČNO 2. mesto. Progo dolžine 2200 metrov je premagal v sedmih minutah in oseminpetdesetih sekundah in samo za dve sekundi zaostal za zmagovalcem.

Čestitamo! 🥈 🏆 🏃

Besedilo: Andreja Mlakar, fotografije: Ažbe Pohar

Podobni prispevki

Lesarji smo pogozdovali

Lesarji smo pogozdovali

Tudi letos je potekalo pogozdovanje v sodelovanju s podjetjem M SORA d. d. Poleg zaposlenih v podjetju se ga je udeležilo tudi 12 naših dijakov in spremljevalni učitelj. Na lepo, sončno soboto so posadili 700 sadik smreke. Besedilo in foto: Bojan Drobnič

Športni dan pri lesarjih

Športni dan pri lesarjih

Dijaki naše šole so imeli 21. marca 2024 športni dan. Izbirali so lahko med aktivnosti v Vodnem mestu Atlantis ali Woop parku v Ljubljani ter pohodom. Dijaki 5. ml so odšli v Planico na ogled smučarskih poletov. V Vodnem mestu Atlantis v Ljubljani na začetku seveda ni...

Informativni dan 2024

Informativni dan 2024

Projekt informativni dan 2024 na Srednji šoli za strojništvo, Srednji šoli za lesarstvo, Višji strokovni šoli in v dijaškem domu ŠC Škofja Loka je zaključen. Nekaj pestrega dogajanja so ujeli objektivi dijakov fotografov.

Dostopnost