Skoči na glavno vsebino

V petek, 18. marca 2022, se je tečaj CNC+3D tehnologij za tuje dijake zaključil s predstavitvami rezultatov tečaja in celotne mobilnosti v okviru programa Erasmus+ ter predstavitvami naših dijakov strojnih tehnikov, ki so bili v mesecu februarju 2022 na tečaju CNC-programiranja in meroslovja na partnerski šoli v mestu Tabor na Češkem.

Našim dijakom iz 3.Bs Gašperju Pogačniku, Leu Radonjiću in Jerneju Žvanu smo ob zaključku podelili tudi mednarodni certifikat Europass.

Vsem dijakom smo zaželeli še veliko uspeha na njihovi karierni poti, gostujočim dijakom in učiteljem pa tudi srečno pot nazaj domov, v Spišsko Novo Ves na Slovaškem in v mesto  Tabor na Češkem.

Podobni prispevki

CAD-modeliranje in programiranje za hrvaške dijake

CAD-modeliranje in programiranje za hrvaške dijake

Pod mentorstvom učitelja strokovnih predmetov na Srednji šoli za strojništvo Matjaža Luznarja so se hrvaški dijaki od srede, 10. aprila, do petka, 12. aprila 2024, usposabljali iz CAD-modeliranja in programiranja.

3D-skeniranje za hrvaške dijake

3D-skeniranje za hrvaške dijake

Prvi dan usposabljanja so dijaki iz Oroslavja, Hrvaška, pod mentorstvom učitelja strokovnih predmetov na Srednji šoli za strojništvo Urbana Verbiča spoznavali 3D-skeniranje. Več v galeriji in mentorjevi predstavitvi.

Dostopnost