Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Trelleborg Slovenija

TrelleborgV družbi Trelleborg Slovenija, d.o.o. proizvajajo in tržijo visoko kakovostne gumeno tehnične izdelke in pnevmatike. So del mednarodne skupine Trelleborg in razvojni partner ključnih strank. Njihovi izdelki so kakovostno primerljivi z najboljšimi konkurenti. So prilagodljiv nišni proizvajalec. So skupnost strokovnih, ustvarjalnih in motiviranih sodelavcev, ki gradijo svojo prihodnost s povečevanjem svoje konkurenčne prednosti.

Več o podjetju si lahk opogledate na njihovih spletnih straneh www.savatech.si in www.trelleborg.com.

Za okrepitev njihove razvojne ekipe k sodelovanju vabijo:

  • študenta ali dijaka za opravljanje študentskega dela ali
  • študenta ali dijaka z željo po redni zaposlitvi (določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja).

Pomoč v oddelku R&D (m/ž)

Zaradi močno povečanega obsega del v njihovem oddelku R&D (research & development) programa Moto vabiko k sodelovanju kandidate, ki želijo pridobiti svoje prve delovne izkušnje v razvojnem timu.

Delo bo deloma potekalo v pisarni, deloma pa v proizvodnji in na testni postaji, kjer se opravljajo testi motorskih pnevmatik. Gre torej za kombinacijo dela na računalniku in fizičnega dela, kar je v razvojnih oddelkih podjetij, kot je njihovo, običajno. Zaradi določenih nalog, ki jih boste opravljali, je priporočljivo, da imate vsaj osnovno znanje Autocad (čeprav to ni nujno in ni pogoj), seveda pa tudi osnovnih orodij Office (Word in Excel).

Želeli bi sodelovati s kandidati, ki so motivirani, natančni, samoiniciativni, komunikativni, vestni ter sposobni timskega dela.


Svoje prijave jim posredujte do 30. septembra 2018 na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kjer tudi sicer dobite več informacij o objavljenem delu (lahko jih tudi pokličete na tel.št. 04 2065 487).

Pogovorili se bodo z vsakim posebej in se tudi vsakemu poskusili čimbolj približati in prilagoditi (tako v smislu urnika kot načina zaposlitve). Zato ne odlašajte, pokličite in se pozanimajte o tej odlični priložnosti!

Šolski center

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)


Simbioza Šola


Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2016


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111