Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Trelleborg Slovenija - vzdrževalec

TrelleborgV družbi Trelleborg Slovenija, d.o.o. proizvajajo in tržijo visoko kakovostne gumeno tehnične izdelke in pnevmatike. So del mednarodne skupine Trelleborg in razvojni partner ključnih strank. Njihovi izdelki so kakovostno primerljivi z najboljšimi konkurenti. So prilagodljiv nišni proizvajalec. So skupnost strokovnih, ustvarjalnih in motiviranih sodelavcev, ki gradijo svojo prihodnost s povečevanjem svoje konkurenčne prednosti.

Več o podjetju si lahk opogledate na njihovih spletnih straneh www.savatech.si in www.trelleborg.com.

Za okrepitev njihove razvojne ekipe k sodelovanju vabijo:

  • študenta ali dijaka za opravljanje študentskega dela ali
  • študenta ali dijaka z željo po redni zaposlitvi (za določen čas 6 mesecev za začezek, kasneje lahko zaposlitev za nedoločen čas).

Vzdrževalec elektronike R&D (m/ž)

Zaradi močno povečanega obsega del v njihovem oddelku vzdrževanja vabijo k sodelovanju kandidate, ki želijo pridobiti svoje prve delovne izkušnje v skupini izkušenih strokovnjakov na področju vzdrževanja elektronike.

Iščejo elektrotehnike-elektronike ali inženirje elektrotehnike, elektronike ali mehatronike, torej kandidate z zaključeno V. ali VI stopnjo izobrazbe, vendar jih zanima tudi sodelovanje s kandidati, ki se še šolate, pa bi radi pridobili določene praktične delovne izkušnje.

Delo bo potekalo v proizvodnih prostorih, na vzdrževanju in popravilu strojev in opreme v proizvodnji, na izvajanju nalog preventivnega vzdrževanja, sodelovali boste pri reševanju tehnične problematike v proizvodnji, pri optimizaciji delovanja proizvodne opreme ter pri zagotavljanju in izboljševanju kakovosti vzdrževalnih aktivnosti.

Zaradi določenih nalog, ki jih samostojni kandidati na omenjenem delovnem mestu opravljajo, je priporočljivo, da imate (ali pridobite) vsaj osnovno poznavanje elektro motornih pogonov (AC in DC ), industrijske avtomatike, stikalne tehnike, senzorike, področja elektro meritev, industrijskih krmilnikov (SIEMENS TIA Portal, S7, S5), frekvenčnih pretvornikov za EM pogone, DC regulatorjev, regulacije servo pogonov, zaželeno pa je tudi, da ste usposobljeni za branje elektro načrtov ter da poznate orodja za manjša dopolnila elektro načrtov.

Želeli bi sodelovati s kandidati, ki so motivirani, natančni, samoiniciativni, komunikativni, vestni ter sposobni timskega dela.


Svoje prijave jim posredujte do 24. oktobra 2018 na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kjer tudi sicer dobite več informacij o objavljenem delu (lahko jih tudi pokličete na tel.št. 04 2065 487).

Pogovorili se bodo z vsakim posebej in se tudi vsakemu poskusili čimbolj približati in prilagoditi (tako v smislu urnika kot načina zaposlitve). Zato ne odlašajte, pokličite in se pozanimajte o tej odlični priložnosti!

Šolski center

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)


Simbioza Šola


Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2016


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111