Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Trelleborg Slovenija - orodjar

TrelleborgV družbi Trelleborg Slovenija, d.o.o. proizvajajo in tržijo visoko kakovostne gumeno tehnične izdelke in pnevmatike. So del mednarodne skupine Trelleborg in razvojni partner ključnih strank. Njihovi izdelki so kakovostno primerljivi z najboljšimi konkurenti. So prilagodljiv nišni proizvajalec. So skupnost strokovnih, ustvarjalnih in motiviranih sodelavcev, ki gradijo svojo prihodnost s povečevanjem svoje konkurenčne prednosti.

Več o podjetju si lahk opogledate na njihovih spletnih straneh www.savatech.si in www.trelleborg.com.

Za okrepitev njihove ekipe v programu MOTO k sodelovanju vabijo:

  • študenta ali dijaka za opravljanje študentskega dela ali
  • študenta ali dijaka z željo po redni zaposlitvi (določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja).

V programu MOTO proizvajajo vse vrste motorskih in kart pnevmatik: od najenostavnejših skuterskih do najzahtevnejših radialnih pnevmatik, s katerimi lahko dosegamo tudi hitrosti do 300km/h. Njihove pnevmatike so plod lastnega razvoja in so kakovostno primerljive z vsemi najbolj znanimi svetovnimi znamkami. Uporabljajo jih tudi najzahtevnejši uporabniki.


Orodjar (m/ž)

K sodelovanju vabijo kandidate, ki želijo pridobiti svoje prve delovne izkušnje v timu izkušenih orodjarjev njihovega programa MOTO.

Izbrani kandidat bo zadolžen za menjavo kalupov na vulkanizacijskih stiskalnicah ter za čiščenje, osnovno vzdrževanje in skladiščenje kalupov.

Želeli bi sodelovati s kandidati, ki imajo pridobljeno III. ali IV. stopnjo izobrazbe ustrezne tehnične smeri, vendar bodo veseli tudi sodelovanja s kandidati, ki šolanja še niste zaključili, pa bi radi že pridobili določene praktične delovne izkušnje. Edini pogoj je, da ste pripravljeni na delo, na sodelovanje ter da imate veselje do dela z orodji.

Svoje prijave jim posredujte do 24. oktobra 2018 na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kjer tudi sicer dobite več informacij o objavljenem delu (lahko jih tudi pokličete na tel.št. 04 2065 487).

Pogovorili se bodo z vsakim posebej in se tudi vsakemu poskusili čimbolj približati in prilagoditi (tako v smislu urnika kot načina zaposlitve). Zato ne odlašajte, pokličite in se pozanimajte o tej odlični priložnosti!

Šolski center

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)


Simbioza Šola


Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2016


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111