Medpodjetniški izobraževalni center

Sodelovanje s podjetjem Iskra Mehanizmi

V ŠC Škofja Loka nadaljujemo z gradnjo kulture sodelovanja s podjetji v lokalnem okolju in regiji. Eden od rezultatov tovrstnega sodelovanja je tudi odločitev podjetja Iskra Mehanizmi d.o.o., da delo ŠC Škofja Loka na področju orodjarstva in vajeništva podpre z donacijo 5.000,00 €, ki sta jo iz rok generalnega direktorja podjetja simbolično prevzela dva dijaka – orodjarja.

 

Svečana podelitev donacije je potekala v MIC Škofja Loka v ponedeljek, 11. 12. 2017.

Generalni direktor podjetja g. Marjan Pogačnik in direktor proizvodnje g. Bojan Jurančič sta navzočim dijakom, vajencem, predstavnikom medijev in predstavnikom ŠC Škofja Loka predstavila podjetje in jih spodbudila k sodelovanju pri skupnem kreiranju dobrih zgodb tudi v bodoče.

Generalni direktor podjetja in direktor ŠC Škofja Loka g. Martin Pivk sta ob tej priložnosti podpisala tudi obnovljen konzorcijski dogovor, ki je podlaga za široko sodelovanje na več različnih področjih.

Ocenjujemo, da so tovrstni dogodki izjemno pomembni za razvoj poklicnega in strokovnega izobraževanja, zato se za izkazano podporo podjetju Iskra Mehanizmi d.o.o. v imenu dijakov, vajencev in zaposlenih v ŠC Škofja Loka še enkrat zahvaljujemo!

Hvala tudi vsem predstavnikom medijev, ki naše »dobre zgodbe« posredujete širši javnosti.

 

M I C

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300
F: +386 (0) 4 50 62 309

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)


Simbioza Šola


Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2016


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111

English

Iskanje po strani

Javni razpisi

moj.scsl.si

 

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

Mi in Facebook

 

Top 10

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in za štetje obiskovalcev. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako jih pobrisati, si preberite podrobne informacije.

  Sprejmem piškotke za to stran.
Odpri informacije o EU direktivi za piškotke v novem jezičku ali oknu