Srednja šola za lesarstvo
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Športni dan na Krvavcu za 4.al razred

V sredo, 26.9.2018 smo na Krvavcu doživeli pravi adrenalinski dan. Začeli smo v posebnem poligonu, ki med seboj povezuje drevesa, med katerimi so postavljene različne plezalne pustolovščine. Naprave so različnih težavnostnih stopenj in na različni višini. Za nekatere tudi previsoko.

Razživeli smo se pri spustih po makadamski progi s kolesi, pa gorskimi go-karti in skiroji. Seveda vsem godi, ko se navzgor prevažamo z vlečnico. Zato se število spustov zelo poveča.

Plezalni stolp omogoča preizkus v športnem plezanju. Sestavljajo ga štiri stranice različnih zahtevnosti, od najlažjih do najtežjih.

krvavc1krvavc2

Pa spust s tubo oziroma zračno blazino, ter elastične vrvi napete med drevesi (slackline ) zahtevajo nekaj spretnosti.

Držali smo obljubo, bilo je dovolj adrenalina za vse.

Euroskills 2018

Naš dijak Jaka Kožuh te dni predstavlja našo državo na tekmovanju Euroskills v Budimpešti. Jaka srečno, mi smo s tabo!

euro1euro 2

Jesenski športni dan, 13.9.2018

V četrtek, 13. septembra 2018, smo uspešno izpeljali prvi športni dan v tem šolskem letu. Športni dan so imeli dijaki razredov 1.al, 1.dm/t, 1.em, 1.jl, 2.al, 2.em, 2.jl, 3.al, 3.dm, 4.al in 4.ml, medtem ko so dijaki 5.ml imeli pouk.

Dijaki 1.al, 1.dm/t in 1.em razreda so imeli pohod na Lubnik, dijaki ostalih razredov pa so izbirali med odbojko na mivki, nogometom in pohodom. Dijaki 1.jl in 2.jl razreda so opravili pohod po gozdni učni poti.

sd1sd2

V odbojki na mivki smo imeli osem ekip. Izpeljali smo turnir in dobili uvrstitve od osmega do prvega mesta. Najboljši so bili dijaki 4.ml razreda, ekipa A: Fajfar, Rožanski, Petelinkar, Rahne in Prebil. Drugo mesto si je priboril 3.al razred v zasedbi: Korošec L., Fekonja, Kajzar, Klemenc, Korošec V. in Kusterle. Tretje mesto so osvojili dijaki 4.al razreda: Gantar, Žibert, Jamnik, Šenk, Albreht in Kozmelj.

Največ znanja, želje in borbenosti v nogometu so pokazale prve tri uvrščene ekipe. Tretje mesto so si priigrali dijaki 3.al v zasedbi: Hribar, Čebašek, Rus, Šmit, Egart, Grašič in Frelih.

Drugo mesto pripada 3. dm razredu v sestavi: Praprotnik, Buh, Martinčič, Šturm, Gosar, Zor in Jerala.

Zmago so si priborili letošnji zmagovalci Lesarjade, 4.al razred. Igrali so: Kavčič, Gorjanc, Grm, Mikelj, Korošec in Magajne.

sd3sd4

Največ, kar sedem zadetkov je na turnirju dosegel Rok Čebašek, sledi Nik Gorjanc s štirimi, nato pa Kavčič in Tičar s tremi zadetki.

Najboljšim iskreno čestitamo!

Spoznavanje šolskega okoliša, 1jl, 21. 9. 2018

Z dijaki 1jl razreda smo si ogledali muzej na Loškem gradu in mestno jedro Škofje Loke. Tako so spoznali zgodovino mesta in glavne stavbe v mestu, kjer se šolajo.

okolis2okolis2

Strokovna ekskurzija – 51. MOS Celje, 11. 9. 2018

Dijaki so si v okviru interesnih dejavnosti ogledali 51. Mednarodni obrtniški sejem v Celju. V okviru obrtne zbornice, sekcije za lesarstvo, je sodelovala tudi naša šola, in sicer z izdelkoma Klubska mizica (avtor je lanskoletni maturant David Košnik, izdelek je dobil 1. nagrado na razstavi izdelkov ŠC Škofja Loka v Sokolskem domu v Škofji Loki, maj 2018) in Teglc (dijaško podjetje – Luka Oblak, Luka Rogelj, David Košnik, Luka Čelik – zmagovalci na državnem tekmovanju v okviru projekta Moje podjetje).

mos1mos2

Srednja šola za lesarstvo

Kontakt

Kidričeva 59
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 340

W: www.scsl.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSSŠolski Center Škofja Loka na Facebook-uŠolski Center Škofja Loka na Twitter-juŠolski Center Škofja Loka na Youtube-u


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111