Srednja šola za lesarstvo
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Udeležba na mednarodnem projektu

Šolsko leto 2017/2018 se počasi izteka, mi pa se že pripravljamo na naslednjega. Septembra 2018 se bo pod mentorstvom profesorice Tine Rajhman petnajst dijakov Šolskega centra Škofja Loka udeležilo mednarodnega projekta International Village, ki bo potekal na Slovaškem. Naša šola se projektu pridružuje prvič, zato smo še posebej ponosni na video predstavitev, ki so jo dijaki pripravili s pomočjo našega informatika Sebastjana Pivka.

Vabilo na sejem Tehexpo

Vabilo tehexpo

Predstavitev dijaških podjetij na MIC-u, 20.3.2018

V torek, 20.3.2018, je v Medpodjetniškem izobraževalnem centru v Škofji Loki potekala predstavitev dijaških podjetij Srednje šole za lesarstvo, Srednje šole za strojništvo in Tehniškega šolskega centra Kranj.

TEGLC 6 preview

 

 Dijaki razreda 4.al so predstavili podjetja Teglc, Lesij, Cagar in OPS. Vsa podjetja so se dobro predstavila, posebej pa je izstopalo podjetje Teglc. Fantje so prepričali komisijo, ki je bila sestavljena iz vodilnih kadrov iz uglednih podjetij Domel, Elektro Gorenjska in Zavarovalnica Triglav.

 

 

Projekt Moje podjetje se počasi bliža vrhuncu, sejmu dijaških podjetij iz vse Slovenije, ki bo 11. maja na gospodarskem razstavišču. Podjetje Teglc se je prijavilo tudi na odmevno tekmovanje Popri. O rezultatih vas bomo obveščali.

TEGLC 4 preview teglc1

 

Otvoritev razstave v CIP NLB centru in predstavitve dijaških podjetij

V četrtek, 8. 3. 2018, se je v Centru za inovativno podjetništvo, ki deluje v sklopu Nove ljubljanske banke, odprla razstava izdelkov dijakov Srednje šole za lesarstvo. Razstavo si lahko ogledate vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 v prostorih CIP-a (Trg republike 2, Ljubljana). Na voljo bo do srede 21. 3.2018.

cip1cip2

Poleg otvoritve razstave se je v centru dogajalo še veliko zanimivih dogodkov. Dijaki razreda 4.al so pred posebno komisijo bančnikov predstavili svoja dijaška podjetja, imeli izobraževanje iz »Canvas« poslovnega modela in izobraževanje o osebnih financah. Po otvoritvi naše razstave so se udeležili tudi otvoritve razstave »Vizije NLB«, ki so jo pripravili študentje arhitekture. Ogledali so si zanimive predloge za prenovo NLB poslovalnic.

Otvoritev razstave na NLB centru inovativnega podjetništva

V četrtek, 8.3. 2018, vas ob 13.30 vabimo na otvoritev razstave v NLB Center inovativnega podjetništva (Trg Republike 2, Ljubljana). Za vse udeležence je lahko zanimiva tudi razstava študentov arhitekture, ki se odpre tik za našo razstavo, ob 14.00 v Galeriji Avla. Razstavo si je lahko ogledate vsak delovni dan med 9h in 16h do 21.3.2018.

gosp3

Dijaki 4.al razreda se bodo skupaj z mentorjem udeležili celodnevnega programa z delavnicami in predstavitvami dijaških podjetij.

Srednja šola za lesarstvo

Kontakt

Kidričeva 59
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 340
F: +386 (0) 4 50 62 349

W: www.scsl.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSSŠolski Center Škofja Loka na Facebook-uŠolski Center Škofja Loka na Twitter-juŠolski Center Škofja Loka na Youtube-u


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111

English

Iskanje po strani

Javni razpisi

moj.scsl.si

 

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

Mi in Facebook

 

Top 10

Ni oznak.

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in za štetje obiskovalcev. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako jih pobrisati, si preberite podrobne informacije.

  Sprejmem piškotke za to stran.
Odpri informacije o EU direktivi za piškotke v novem jezičku ali oknu