Srednja šola za lesarstvo

Zimska šola v naravi na Golteh

Dijaki 3.al in 3.dm razreda so bili od torka, 31. 1. do četrtka, 2. 2. 2017 v zimski šoli v naravi na Golteh. Na Golteh je bilo 18 dijakov, ki so bivali v Mozirski koči. Večino ur smo preživeli na smučišču (alpsko smučanje in deskanje), nekaj pa tudi v fitnesu in savni. Vendar pa je bil to le en del šole v naravi ... Ne pozabimo na zanimivo potopisno predavanje, večerno peko kruha za naslednje jutro in prijetno druženje.

Skupaj smo sklenili, da smo omenjene tri dni na snegu, odlično preživeli.

prihod v kuhinjovsi na smučeh

Ostali dijaki, ki niso bili na Golteh (25 dijakov), so imeli od torka, 31. 1. do četrtka, 2. 2. 2017 športne dneve z različno vsebino:

1.dan: VADBA V MEGA CENTRU KRANJ
2.dan: ZIMSKI POHOD
3.dan: PLAVANJE IN VODNE AKTIVNOSTI – ATLANTIS LJUBLJANA

Save

Predstavitev dijaških podjetij v MIC-u

V torek, 21.2.2017, so dijaki 4.al, ki sodelujejo v projektu Moje podjetje, predstavili delovanje njihovih podjetij. Tokrat pred komisijo, ki je bila sestavljena iz uglednih gospodarstvenikov iz Zavarovalnice Triglav, Elektro Gorenjske in Domela. Naši dijaki so bili deležni spodbudnih komentarjev. Dijaška podjetja, ki sodelujejo v projektu so: Teeboard, Lesenko, WoddyKboard, NaturEnergy in Mejles.

dp

Save

Save

Save

Save

Zahvala

Vsem osnovnošolcem in njihovim staršem se zahvaljujemo za zaupanje in za obisk informativnega dne na Srednji šoli za lesarstvo dne 10. in 11. 2. 2017. Želimo vam, da se boste znali odločiti za ustrezen izobraževalni program v srednji šoli. Prijave za vpis zbiramo do 4. 4. 2017 na naslov šole.

in1in2

Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku

V torek, 7. 2. 2017, je bil na šoli organiziran kulturni dan. Program je potekal v dveh delih; najprej nagovor ob slovenskem kulturnem prazniku, sledil je Pokaži, kaj znaš, kjer so dijaki posameznih razredov odlično predstavili svoje talente. Po malici pa so si dijaki ogledali slovenski film Pojdi z mano.

k1k2

Save

Vabilo na informativni dan

vabilo informativni dan 2017

Save

Save

Save

Srednja šola za lesarstvo

Kontakt

Kidričeva 59
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 340
F: +386 (0) 4 50 62 349

W: www.scsl.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

RSSŠolski Center Škofja Loka na Facebook-uŠolski Center Škofja Loka na Twitter-juŠolski Center Škofja Loka na Youtube-u

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111

English

Iskanje po strani

Javni razpisi

Mi in Facebook

 

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in za štetje obiskovalcev. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako jih pobrisati, si preberite podrobne informacije.

  Sprejmem piškotke za to stran.
Odpri informacije o EU direktivi za piškotke v novem jezičku ali oknu