Srednja šola za strojništvo
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Prosta delovna mesta v Agromehaniki

Agromehanika d.d. je proizvodno in prodajno podjetje, eden od vodilnih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v JV. Evropi. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1968 in je na Evropski ravni uveljavljen proizvajalec strojev za zaščito rastlin in kompaktnih traktorjev. Močan poudarek dajejo lastnemu razvoju končnih strojev, kot tudi njihovih komponent in sestavnih delov. Agromehanika d.d. ima okoli 140 zaposlenih in okoli 20 milijonov evrov prodaje in so prepoznani kot eno pomembnejših regijskih podjetij v kmetijski branži.

 

Agromehanika d.d. vabi k sodelovanju kandidate za zaposlitev ali delo preko študentskega servisa.

1. LIČAR

- dostava posameznih delov namenjenih barvanju; priprava delov za barvanje (čiščenje, kitanje, peskanje, razmaščevanje); priprava barve; razvrščanje in obešanje delov za barvanje; prašno barvanje, barvanje z brizganjem, sušenje.

2. OBDELOVALEC KOVIN

- delo na CNC obdelovalnem stroju, vrtalnem stroju, stružnici in stiskalnici; priprava stroja ter orodij za posamezne vrste dela, nastavitev stroja, vpetje obdelovalnih orodij, dostava, priprava in obdelava materiala.

3. MONTER

- montaža sestavnih elementov oz. gotovih izdelkov škropilne tehnike in traktorjev ( s poudarkom na elektro elementih); preizkus delovanja in tesnjenosti črpalk; traktorjev s praktično vožnjo; nakladanje in razkladanje materiala, polizdelkov

Od vas pričakujejo:

- Pod točko 1: IV. stopnjo izobrazbe-ličar
- Pod točko 2: III., IV. ali V. stopnjo izobrazbe kovinarstvo, strojništvo
- Pod točko 3: III. ali IV. stopnjo izobrazbe kovinarstvo, strojništvo ali elektrotehnika

Vašo prijavo pošljete na naslov: Agromehanika d.d. Kranj, Hrastje 52 a 4000 Kranj, ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Srednja šola za strojništvo

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)

Cobiss+

Simbioza Šola


Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2016


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

UIL

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111