Srednja šola za strojništvo
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Innovative fusion weekend, poznan kot hackathon, s podjetjem AKRAPOVIČ,d.d.

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, ki uporablja pri oblikovanju izpušnih sistemov najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale. Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov.
Bi del te zgodbe o uspehu postal tudi ti?
Takole pravijo:
Ker v podjetju vedno iščejo nove možnosti, so se tokrat odločili, da se nekoliko poigrajo. Vse dni v letu v poslovnem smislu namreč vsi razmišljajo le o enem – o izpušnih sistemih.
Kaj pa če ti rečemo, da za dva dneva popolnoma pozabi na le – te in da razmišljaj o nečem novem, drugačnem? In da to počneš v sodelovanju z Akrapovičevimi zaposlenimi in ostalimi mladimi nadebudnimi tehniki in družboslovci, pomešani v različne delovne skupine, po startup metodologijah?
Ker nas resnično zanima, do kakšnih zamisli pridete kot ekipa, če se vam ne postavi nobene omejitve in ker verjamemo, da v vsakem posamezniku tli ogromno idej, smo se odločili, da organiziramo vikend kreativnega sodelovanja z mladimi, tako imenovanim hackathon.
Akrapovičev hackathon so bo odvijal konec tedna, 01. in 02.12.2018, z začetkom v soboto ob 9:00 uri, na kreativnem centru Poligon, Tobačna 5 v Ljubljani.
Na spletnem mestu https://transformation-lighthouse.com/hackathon-akrapovic/ si preberi pogoje sodelovanja, potrdi in izpolni obrazec.

Srednja šola za strojništvo

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)

Cobiss+

Simbioza Šola


Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2016


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

UIL

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111

Video

English

Iskanje po strani

Javni razpisi

moj.scsl.si

 

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

Mi in Facebook

 

Top 10