Srednja šola za strojništvo
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

ZAGOTAVLJANJE TOPLEGA OBROKA ZA UČENCE IN DIJAKE

ZAGOTAVLJANJE TOPLEGA OBROKA ZA UČENCE IN DIJAKE, ZA KATERE JE V ČASU ZAOSTRENIH EPIDEMIOLOŠKIH RAZMER ORGANIZIRANO IZOBRAŽEVANJE NA DALJAVO

Obveščamo vas, da v skladu z okrožnico MIZŠ, dijakom, ki se izobražujejo na daljavo, pripada brezplačni obrok v skladu s predpisanimi kriteriji. Občina določi šolo oz. lokacijo, na kateri dijaki lahko prevzamejo topli obrok.

Kriteriji za upravičenost do brezplačnega toplega obroka je naslednji:
Brezplačni topli obrok pripada dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino.
Dijaki se na topli obrok prijavite preko šole, ki jo obiskujete. Šola za dijake, ki ste prijavljeni na šolsko malico, upravičenost do brezplačnega obroka preveri v CEUVIZ. Šola bo zbrane podatke o prijavah posredovala občini, ki na podlagi znanih potreb dijakov organizira pripravljanje in distribucijo toplega obroka na nivoju občine (določi šolo ali šole za pripravo prehrane za dijake, dogovori distribucijo in prevoz prehrane za dijake, poskrbi za obveščanje dijakov...).
Starši oz. skrbniki s prijavo dijaka privolite, da občine in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.
Dijaki oziroma njihovi starši/skrbniki prevzamejo topli obrok na šoli.

Pozivamo vas, da do jutri, 10. 11. 2020, do 12. ure oddate izpolnjen obrazec z izjavo, za prijavo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vodstvo ŠC Škofja Loka

Srednja šola za strojništvo

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)

Cobiss+

Simbioza Šola

Erasmus +


Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2016

Interreg Danube Transnational Programme

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

UIL

Munera 3

Lesni Feniks

Pomoč v stiski

Pomoč v stiski

Video predstavitev

English

Iskanje po strani

Prosta delovna mesta

Javni razpisi

Kadrovske štipendije

Študentsko delo

moj.scsl.si

 

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

Mi in Facebook

 

Top 10