Višja strokovna šola
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Študij na daljavo

Kot ste že bili obveščeni, so bile zaradi ukrepov o preprečevanju širjenja bolezni COVID19 začasno prekinjene vse pedagoško-izobraževalne dejavnosti, ki jih izvajamo v prostorih Šolskega centra Škofja Loka, tako kot tudi praktično izobraževanje v podjetjih.

Ker bi radi vsem našim študentom rednega in izrednega študija omogočili nadaljevanje izobraževalnega procesa, smo pri nekaterih predmetih pričeli s poukom na daljavo.

Prihodnji teden, od 23. marca 2020 naprej, bomo s poukom na daljavo pričeli tudi za vse študente prvega letnika rednega študija in prvega ciklusa izrednega študija. Pouk bomo izvajali pri vseh predmetih, ki bi jih sicer začeli poučevati po vrnitvi s praktičnega izobraževanja v aprilu.

Z SMS sporočili na vaše prenosne telefone boste prejeli vstopne ključe za spletne učilnice posameznih predmetov. V učilnicah boste našli vsa gradiva in navodila za študij. Natančno boste seznanjeni z načinom dela, vašimi obveznostmi in nalogami.

Upoštevajte navodila in vzemite vaše študijske obveznosti zelo resno. Vsi izpiti so prestavljeni, o njihovi izvedbi vas bomo obveščali preko elektronske pošte in s SMS sporočil.

Prosim vas, da vsa vprašanja in pripombe pošiljate predavateljem preko forumov v spletnih učilnicah.

Še enkrat poudarjam, da bomo v šoli storili vse, kar je mogoče, da bomo to študijsko leto uspešno pripeljali do konca. S poukom v šoli bomo nadaljevali takoj, ko bodo razmere to dopuščale.

Skrbno spremljajte vsa obvestila, objavljena na spletnih straneh šole, in tudi tista, ki vam jih bomo poslali preko elektronske pošte.

Želim vam uspešen študij in da ostanete zdravi.

Ravnatelj VSŠ
mag. Igor Hanc

 

Pomembno obvestilo - podaljšanje prijavnega rok za študijsko leto 2020/2021

Zaradi epidemije koronavirusa in izrednih razmer se prvi prijavni rok za vpis v 1. letnik rednega in izrednega študija v višješolskem strokovnem izobraževanju v študijskem letu 2020/2021 podaljša do 9. aprila 2020.

Kandidati za vpis v višje strokovne šole se na razpis lahko prijavite z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe https://vss-ce.com/vps . Izpolnjen prijavni obrazec natisnete s spletne strani in ga pošljete s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje.

V kolikor kandidati doma nimate tiskalnika ali ne morete poslati stiskane prijave s priporočeno pošto, vam sporočamo, da lahko izpolnjen obrazec samo pripnete e-pošti, ki jo pošljete Višješolski prijavni službi na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

 

Obvestilo študentom Višje strokovne šole

Na podlagi sklepa Vlade RS 18100-7/2020/2 in odredbe Ministrstva za zdravje o izvajanju ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni COVID19 v vzgojno-izobraževalnih zavodih se od 16. marca 2020 do vključno 29. marca 2020 začasno prekinjene vse pedagoško-izobraževalne dejavnosti pri rednem in izrednem študiju, ki jih izvajamo v prostorih Šolskega centra Škofja Loka. Sem sodijo:
  - izvajanje predavanj in vaj rednega in izrednega študija,
  - vse oblike preverjanj znanj: testi, delni in redni izpiti,
  - praktično izobraževanje študentov pri delodajalcih.
Med prekinitvijo študija bomo tam, kjer je to mogoče, organizirali študij na daljavo. Vsa navodila za delo vam bodo posredovali predavatelji in inštruktorji preko spletnih učilnic. Za vse informacije, povezane s praktičnim izobraževanjem, se obrnite na organizatorja PRI Alojza Zupančiča na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko forumov v spletnih učilnicah za Praktično izobraževanje 1 in Praktično izobraževanje 2.
Vsi izpitni roki, razpisani v času začasne prekinitve študija, bodo prestavljeni na poznejši čas. O datumih novih izpitnih rokov boste obveščeni preko elektronske pošte ali SMS sporočil.
V tem času so odpovedane tudi osebne uradne ure študentskega referata. Študentski referat je dosegljiv le preko elektronske pošte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .
Redno spremljajte vse objave na spletni strani šole in obvestila iz spletnih učilnic.

Vsem želim čim več zdravja.

Ravnatelj VSS
mag. Igor Hanc

 

Informativni dan

  • Petek, 14. 2. 2020 ob 11. uri in ob 16.30 v predavalnici C242.
  • Sobota, 15. 2. 2020 ob 11. uri v predavalnici C242.

Predavalnica C242 se nahaja v drugem nadstropju šole. Parkirate na parkirišču pred šolo (Podlubnik 1b, Škofja Loka) in greste skozi glavni vhod po stopnicah do drugega nadstropja. Na vrhu stopnic zavijete levo do konca hodnika kjer se nahaja predavalnica C242.

Vse informacije glede prijav v višjo strokovno šolo si lahko preberete na spletni strani Višješolske prijavne službe ali v Razpisu za vpis v študijsko leto 2020/2021.

 

VPIS - študijsko leto 2020/2021

Na Višjo strokovno šolo se lahko prijavite v prvem ali drugem prijavnem roku (v primeru še prostih mest). Izredni študenti imate, v primeru prostih mest, možnost vpisa tudi na tretjem vpisnem roku.

 

PRVI PRIJAVNI ROK
Prijavite se lahko od 12. februarja do 18. marca 2020 z elektronskim prijavnim obrazcem, ki ga dobite na spletni strani Višješolske prijavne službe Celje. Izpolnjeni obrazec natisnite s spletne strani in ga ne pošiljajte v Škofjo Loko ampak ga pošljite s priporočeno pošiljko v Celje na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje. Na omenjenem naslovu se zbirajo prijave za vpis v višje strokovne šole iz vse Slovenije.

 

DRUGI PRIJAVNI ROK
Prijava je možna le še v primeru prostih mest. Podatki o prostih mestih bodo objavljeni 21. avgusta 2020 na spletni strani naše šole.
Kandidati za vpis se na prosta mesta lahko prijavite od 24. avgusta do 31. avgusta 2020 z elektronskim prijavnim obrazcem, ki ga dobite na spletni strani Višješolske prijavne službe. Izpolnjeni obrazec natisnete s spletne strani in ga ne pošiljajte v Škofjo Loko ampak ga pošljite s priporočeno pošiljko v Celje na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje. Na omenjenem naslovu se zbirajo prijave za vpis v višje strokovne šole iz vse Slovenije.

 

TRETJI VPISNI ROK - samo za vpis v izredni študij
V primeru prostih mest se lahko kandidati za vpis v izredni študij vpišete na višjo strokovno šolo še od 26. avgusta do 30. oktobra 2020, v refratu Višje strokovne šole, v času uradnih ur referata. Referat se nahaja v II. nadstropju, soba 235 na naslovu: Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka. S seboj morate imeti vse dokumente, ki so opisani tukaj.
Glede na to, da se pouk tudi na izrednem študiju prične s 1. oktobrom vam priporočamo, da ne čakate na vpis do 30. oktobra, ker boste zamudili že mesec dni predavanj ampak, da pridete na vpis do 1. oktobra.

 

Tukaj si boste lahko prebrali podrobnejša navodila, kako se prijaviti v višjo strokovno šolo in Razpis za vpis v študijsko leto 2020/21.

 

Višja strokovna šola

Kontakt

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 362

W: www.scsl.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSSŠolski Center Škofja Loka na Facebook-uŠolski Center Škofja Loka na Twitter-juŠolski Center Škofja Loka na Youtube-u


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

UIL

Munera 3

Lesni Feniks

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111

Video

English

Iskanje po strani

Javni razpisi

moj.scsl.si

 

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

20 let VSŠ

20 let Višjega strokovnega šolstva v Sloveniji

Mi in Facebook

 

Top 10

Ni oznak.