Višja strokovna šola

VPIS - študijsko leto 2017/18

Na Višjo strokovno šolo se lahko prijavite v prvem ali drugem prijavnem roku (v primeru še prostih mest).

 

PRVI PRIJAVNI ROK
prijavite se lahko od 13. februarja do 8. marca 2017 z elektronskim prijavnim obrazcem, ki ga dobite na spletni strani Višješolske prijavne službe Celje. Izpolnjeni obrazec natisnite s spletne strani in ga ne pošiljajte v Škofjo Loko ampak ga pošljite s priporočeno pošiljko v Celje na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje. Na omenjenem naslovu se zbirajo prijave za vpis v višje strokovne šole iz vse Slovenije.

 

DRUGI PRIJAVNI ROK
prijava je možna le še v primeru prostih mest. Podatki o prostih mestih bodo objavljeni 25. avgusta 2017 na spletni strani Višješolske prijavne službe Celje.
Kandidati za vpis se na prosta mesta lahko prijavite od 28. avgusta do 1. septembra 2017 z elektronskim prijavnim obrazcem, ki ga dobite na spletni strani Višješolske prijavne službe. Izpolnjeni obrazec natisnete s spletne strani in ga ne pošiljajte v Škofjo Loko ampak ga pošljite s priporočeno pošiljko v Celje na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje. Na omenjenem naslovu se zbirajo prijave za vpis v višje strokovne šole iz vse Slovenije.

 

NAKNADNI ROK - samo za vpis v izredni študij
V primeru prostih mest se kandidati za vpis v izredni študij lahko prijavite 26. ali 28. septembra 2017 v referatu Višje strokovne šole Škofja Loka (II. nadstropje, soba 235), Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka. S seboj morate imeti vse dokumente, ki so opisani tukaj.

 

Tukaj si lahko preberete podrobnejša navodila, kako se prijaviti v višjo strokovno šolo in Razpis za vpis v študijsko leto 2017/18.

 

 

Pravilnik o izvajanju subvencioniranega prevoza

Vse informacije o subvencioniranem prevozu dobite na povezavi:

 

Višja strokovna šola

Kontakt

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 362
F: +386 (0) 4 50 62 309

W: www.scsl.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

RSSŠolski Center Škofja Loka na Facebook-uŠolski Center Škofja Loka na Twitter-juŠolski Center Škofja Loka na Youtube-u

Save

Save

Save

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in za štetje obiskovalcev. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako jih pobrisati, si preberite podrobne informacije.

  Sprejmem piškotke za to stran.
Odpri informacije o EU direktivi za piškotke v novem jezičku ali oknu