Višja strokovna šola
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Vpis

Kandidati za vpis v višje strokovne šole se na razpis lahko prijavite z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe https://vss-ce.com/vps . Izpolnjen prijavni obrazec natisnete s spletne strani in ga pošljete s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje.

V kolikor kandidati doma nimate tiskalnika ali ne morete poslati stiskane prijave s priporočeno pošto, vam sporočamo, da lahko izpolnjen obrazec samo pripnete e-pošti, ki jo pošljete Višješolski prijavni službi na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

 

Višja strokovna šola v študijskem letu 2019/2020 vpisuje v naslednje študijske programe:

ProgramSkupna vpisna mestaDodatna vpisna mesta
Redni Izredni Redni Izredni
Lesarstvo 50 30 2 4
Strojništvo 70 70 2 4

 

 

Munera 3

Šolski center Škofja Loka, Višja strokovna šola, sodeluje v projektu MUNERA 3, s katerim je bila skupaj s konzorcijskimi partnerji izbrana na razpisu "Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja 2018-2022". V okviru projekta se bodo na sodelujočih šolah izvajali programi nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja za zaposlene.

Cilj projekta je v te programe vključiti 17.640 zaposenih oseb, z namenom doseganja večje zaposljivosti in mobilnosti med področji dela, osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi. Več o samem projektu si lahko preberete na spletni strani Ministrstva za izobraževanje znanost in šport.

Šolski center Škofja Loka, Višja strokovna šola bo v času trajanja projekta, v okviru katerega bo izvajala izobraževalne programe višjega strokovnega izobraževanja za pridobitev višje strokovne izobrazbe, vključila najmanj 15 kandidatov.

Za izbrane udeležence bo izvajanje izobraževalnih programov Šolskega centra Škofja Loka, Višje strokovne šole smer strojništvo v študijskem letu 2019/2020 brezplačno.

Besedilo razpisa
Vloga za vključitev
Izjava delodajalca (velja samo za študente, ki se vključujete v program Munera 3)

 

Višja strokovna šola

Kontakt

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 362

W: www.scsl.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSSŠolski Center Škofja Loka na Facebook-uŠolski Center Škofja Loka na Twitter-juŠolski Center Škofja Loka na Youtube-u

Interreg Danube Transnational Programme

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

UIL

Munera 3

Lesni Feniks

Pomoč v stiski

Pomoč v stiski