Višja strokovna šola
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Evidenčni vpis

Tukaj si lahko natisnete vlogo za evidenčni vpis, prijavnico na vaje in obrazec GDPR - varstvo osebnih podatkov. Če boste Vlogo za evidenčni vpis poslali po pošti oz. skenirano v pdf na elektronski naslov (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.), morate zraven vloge obvezno poslati tudi prijavnico na vaje - tudi v primeru, da vaj ne boste obiskovali (v takem primeru naredite čez razpredelnico črto in predmetov ne vpisujte v razpredelnico). Obrazec GDPR - varstvo osebnih podatkov izpolnejo študenti, ki so bili vpisani na Višji šoli pred študijskim letom 2019/2020 in kasneje nikoli več oz. nam te izjave še nikoli ob vpisu niso posredovali. Ne pozabite na plačilo! Spodaj si lahko preberete navodila za plačilo evidenčnega vpisa.

 

Kaj je evidenčni vpis?

Evidenčni vpis je vpis brez statusa študenta.

 

Kdo se lahko evidenčno vpiše?

Evidenčni vpis je namenjen:

  • rednim študentom, ki so koristili vse možnosti rednega vpisa (trikratni vpis v redni študij) in želijo zaključiti letnik, študentom, ki niso dosegli zadostnega števila kreditnih točk za ponavljanje letnika ali študentom, ki želijo le zagovarjati diplomo,
  • izrednim študentom, ki so bili predhodno že vpisani v določen ciklus in želijo le opraviti manjkajoče izpite tega ciklusa ali imajo že opravljene vse izpite in želijo le zagovarjati diplomo.

 

Kdaj se lahko evidenčno vpišem?

Vpisi potekajo čez celo študijsko leto.

 

Kako se lahko evidenčno vpišem?

  • V referatu šole v času uradnih ur. V primeru, da je evidenčni vpis plačljiv, takrat plačate tudi strošek evidenčnega vpisa.
  • Na daljavo tako, da natisnete obrazec za evidenčni vpis, ga izpolnete, podpišete in skeniranega v pdf (ne fotografiranega s telefonom) pošljete na elektronsko pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ter v primeru, da je evidenčni vpis plačljiv, plačate stroške evidenčnega vpisa. Zgoraj si lahko natisnete obrazec, spodaj pa najdete vzorec pravilno izpolnjene položnice.

 

Kakšni so stroški evidenčnega vpisa?

  • Za redne študente so trije zaporedni evidenčni vpisi brezplačni. Četrto in vsako naslednje leto po rednem vpisu je evidenčni vpis plačljiv ne glede na to ali ste ga tri leta koristili ali ne. Strošek evidenčnega vpisa je 130 €.
  • Za izredne študente so vse evidenčni vpisi plačljivi in posamezni evidenčni vpis znaša 130 €. Tukaj si lahko ogledate primer pravilno izpolnjene položnice za plačilo evidenčnega vpisa.

 

 

Višja strokovna šola

Kontakt

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 362

W: www.scsl.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSSŠolski Center Škofja Loka na Facebook-uŠolski Center Škofja Loka na Twitter-juŠolski Center Škofja Loka na Youtube-u


ZNA – Znanje Nas Aktivira

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

UIL

Munera 3

Lesni Feniks

Pomoč v stiski

Pomoč v stiski

Video

English

Iskanje po strani

Javni razpisi

Kadrovske štipendije

moj.scsl.si

 

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

20 let VSŠ

20 let Višjega strokovnega šolstva v Sloveniji

Mi in Facebook

 

Top 10

Ni oznak.