Višja strokovna šola
Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Vstop za študente

Pomembne povezave za delo - Višja strokovna šola

Ključek za licenco Creo

Kavcije za ključek do nadaljnjega ne plačujte, ker nam je ključkov za licenco zmanjkalo! Če licenco potrebujete nas o tem obvestite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da vas damo v čakalno vrsto in takoj, ko bo licenca na voljo, vas bomo o tem obvestili.

 • Za pridobitev ključka za licenco Creo morate študenti položiti kavcijo v znesku 50 €. Znesek nakažete na račun Šolskega centra Škofja Loka. Podatke za plačilo kavcije dobite tukaj.
 • Potrdilo oz. obvestilo o plačilu kavcije nam sporočite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .
 • Ko bomo na šolski bančni račun prejeli nakazilo, vam bomo ključek poslali po pošti na domači naslov.
 • Ravno tako kot ste ključek prejeli, ga lahko tudi vrnete - po pošti na naslov Šolski center Škofja Loka, Višja strokovna šola, Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka. Zraven ključka napišite svoj ime in priimek, da bomo vedeli komu ključek pripada ter svojo številko osebnega računa, da vam bomo lahko vrnili kavcijo, ki ste jo položili ob prevzemu ključka. Osebne podatke in številko osebnega računa nam lahko sporočite tudi na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

 

1. Prijava oziroma odjava na/od izpit/-a

Na redne in izredne izpitne roke se je potrebno prijaviti vsakokrat posebej za posamezni predmet in posamezni izpitni rok.

Na izpit se prijavite (odjavite) na spletni strani Šolskega centra Škofja Loka, Višja strokovna šola.

Postopek je naslednji:

 • odprete zavihek "Vstop za študente"
 • desno se vam odprejo pomembne povezave za delo in kliknete na "izpitni roki"
 • izberite program vašega izobraževanja
 • izberite predmet in izpitni rok
 • vpišete vašo vpisno številko in geslo
 • prijavi oz. odjavi

Na izpit se lahko prijavite najkasneje polnih 5. dni pred izpitnim rokom (primer: če je rok izpita 7. november je možna prijava najkasneje do 1. novembra do 24. ure). Odjava od izpita je možna najkasneje polne 3 dni pred izpitnim rokom.

V primeru, da prijave na izpit ne izvedete pravočasno - v roku, ki je določen, izpita ne bo možno opravljati, ker naknadne prijave na posamezni izpitni rok niso več mogoče.

Ob prijavi na izpit se vam izpiše več mestna šifra. Priporočamo, da si jo izpišete, ker z njo lahko dokažete, da ste opravili prijavo na izpit. Vse podatke o prijavi na izpit naj bi prejeli tudi na vaš elektronski naslov, vključno z omenjeno šifro, ki dokazuje prijavo.
 

2. Plačilo izpita

Če se vam ob prijavi na izpit izpiše, da je potrebno izpit plačati morate plačilo izvesti najkasneje 5 dni pred rokom izpita. in sicer lahko:

 • stroške izpita poravnate v referatu šole v času uradnih ur ali
 • plačate s položnico (če izpit/-e plačate s položnico nas vsaj pet dni pred izpitom na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. obvestite kateri izpit/-e ste plačali).

Koliko je potrebno plačati za posamezni izpit?

 • Redno vpisani študenti
  Trije izpitni roki za posamezni izpit so brezplačni. Pri tem se upošteva tudi prijava na delni izpit.
  Četrto in vsako nadaljnjo prijavo na izpit je potrebno plačati in sicer 40 € .
 • Evidenčno vpisani študenti
  Za evidenčno vpisane študente je plačljiv vsak izpit in sicer je prva, druga in tretja prijava na izpit 20 €, četrta in vsaka nadaljnja prijava na izpit stane 120 €.
  Evidenčno vpisani študenti plačajo tudi izpite iz vaj oz. prisotnost na vajah iz posameznega predmeta (40 €) in organizacijo praktičnega izobraževanja (40 €). Na vajah je možna prisotnost le, če je dovolj prostih mest v predavalnici oz. učilnici.
   

3.  Delni izpitni rok

Pri nekaterih izpitih boste opravljali delne izpitne roke. Prijava je možna samo na prvi delni izpitni rok. To pomeni, da ste s to prijavo prijavljeni tudi na vse ostale delne izpitne roke iz istega predmeta. Prijava na samo drugi delni izpitni rok (brez prvega) ni mogoča.
 

4.  Prijava - praksa

Pri predmetu Praktično izobraževanje imate razpisanih več vrst prakse za posamezni letnik. Prijaviti se morate na vsa praktična izobraževanja v posameznem letniku. Na katero praktično izobraževanje se morate prijaviti lahko preverite v vašem e-indeksu.

 

Višja strokovna šola

Kontakt

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 362

W: www.scsl.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolski center Škofja Loka • moj.scsl.si

RSSŠolski Center Škofja Loka na Facebook-uŠolski Center Škofja Loka na Twitter-juŠolski Center Škofja Loka na Youtube-u

Interreg Danube Transnational Programme

Slovensko izobraževalno omrežje - 2020

UIL

Munera 3

Lesni Feniks

Pomoč v stiski

Pomoč v stiski