Skoči na glavno vsebino

Na Šolskem centru Škofja Loka smo v sredo, 19. decembra 2018, obeležili proslavo od dnevu samostojnosti in enotnosti. Proslave so se udeležili vsi razredi, ki so trenutno prisotni na Šolskem centru Škofja Loka.

Število dijakov, ki so prisotni, je visoko, zato je bilo potrebno proslavo izvesti v štirih urah. Tako je bila izvedena 2., 4., 5. in 7. šolsko uro. Udeležba je bila za vse dijake naše šole obvezna, zato je bila tudi prisotnost velika. Dijaki, ki so bili prisotni, so se normalno obnašali, tako da med samo proslavo ni prišlo do neprimernega obnašanja.

Pri programu in izvedbi proslave so pod vodstvom mentoric Ane Vidic in Tee Peternel sodelovali naslednji dijaki ter dijakinje: Martin Klemenčič (4.N), Janez Dolenc (4.N), Laura Pečelin (1.B), Patricija Zorko (3.A), Kristina Strlič (2.A), Martin Knafelj (2.A), Tim Dobrajc (3.F), Tim Florjančič Žnidaršič (2.F), Domen Oblak (2.F),Nejc Holzbauer (2.F), Luka Mlakar (1.Č), Jan Krvina (1.Čsm), Luka Stržinar (4.C), Filip Babič (4.C) ter Drejc Kristan (1.B).

Proslava je bila uspešno izvedena v vseh štirih urah, na katerih se nam je pridružila tudi ravnateljica šole Mojca Šmelcer. Ob koncu proslave je dijakom zaželela lepo praznovanje novega leta ter uspešno in srečno v prihajajočem letu. Dijaki, ki so sodelovali na proslavi si za svoj trud in uspešno delo zaslužijo pohvalo in priznanje.

Tea Peternel

Dostopnost