Medpodjetniški izobraževalni center

Izobraževanje iz avtomatizacije za skupino udeležencev iz Hrvaške

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProIdb465cfd955

V prvem tednu novembra smo v MIC (izobraževalni center za avtomatizacijo) v sodelovanju s podjetjem SMC izvedli izobraževanje iz avtomatizacije. Udeleženci so bili pretežno profesorji dveh Šolskih centrov iz Hrvaške in Strojne fakultete iz Slavonskega Broda. Usvojeno znanje bodo lahko takoj uporabili v izobraževalnih procesih šol v Slavonskem Brodu in Novi gradiški, kjer so v tem obdobju  posebno pozornost namenili razvoju poučevanja na področju industrijske avtomatizacije.

Ob zaključku izobraževanja pod vodstvom profesorja ŠC Škofja Loka Krištofa Debeljaka, so udeleženci prejeli potrdila z usvojenimi kompetencami iz rok direktorja ŠC Martina Pivka.

Udeležencem čestitamo in se veselimo našega nadaljnjega sodelovanja.

 

Študijska skupina za krmilno tehniko in avtomatizacijo

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProId27b47bf411

19.10.2015 je v ŠC Škofja Loka potekalo srečanje študijske skupine za krmilno tehniko in avtomatizacijo, ki je bilo naravnano na aktualne strokovne teme. Udeleženci so prisluhnili predavanju g.Krištofa Debeljaka o varčevanju z energijo v avtomatiziranih sistemih in obiskali dve uspešni Škofjeloški podjetji: FILC d.o.o. ter ŠIBO GROUP d.o.o. V veliko zadovoljstvo nam je, da smo lahko gostili učitelje v novem SMC trening centru za industrijsko avtomatizacijo, ki s sodobno opremo sledi aktualnim trendom industrijske avtomatizacije v podjetjih.

Obisk gostov iz Kitajske

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProId3ec877d292

V torek, 15.9.2015, je MIC Škofja Loka obiskala delegacija iz Kitajske province Fuijan. Goste je pozdravil tudi njihov gostitelj v Škofji Loki, župan Miha Ješe. Z zanimanjem so si ogledali MIC in način delovanja ŠC Škofja Loka. 

Veseli nas, da smo lahko tudi s tem sprejemom sodelovali pri širjenju dobrega glasu o Sloveniji in Škofji Loki, daleč preko naših meja.

Obisk dijakov in učiteljev s Šolskega centra Slavonski Brod

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProId39a8b57c48

V ponedeljek, 04.05.2015, se je  izobraževanja s področja mehatronike udeležilo 15 dijakov s štirimi učitelji iz Šolskega centa Slavonski Brod. Dijaki in učitelji so se seznanili z nekaj primeri enostavnega programiranja, poleg tega pa so jim bili predstavljeni trendi avtomatizacije v industriji ter oprema in učni pripomočki, s katerimi razpolaga naš šolski center. Vsi so se zadovoljni odpravili domov, z učitelji pa smo se dogovorili še za dodatna izobraževanja.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v galeriji slik.

Ustanovitev konzorcija podjetij

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProId22e99bdffa

Ustanovitev  konzorcija  podjetij  za dvig kakovosti tehničnega izobraževanja

V četrtek, 15.1.2015, je bil v MIC Šolskega centra Škofja Loka, ustanovljen  konzorcij podjetij  za dvig kakovosti tehničnega izobraževanja. Prepričani smo, da je to pomemben korak k razvoju tehnične inteligence in višanja nivoja praktičnega znanja udeležencev izobraževanj, ter pomeni okrepljen pretok znanja med industrijo in izobraževanjem.

S podpisom dogovora o sodelovanju smo pokazali, da  s pozitivno naravnanostjo in iskanjem sinergij med izobraževanjem in gospodarstvom v Sloveniji zmoremo več! Vsak podpisnik je s svojim pristopom izkazal visoko stopnjo podjetniške zrelosti in družbene soodgovornosti za razvoj dobro usposobljenih kadrov že v zgodnjem obdobju  strokovnega in praktičnega izobraževanja.

Konzorcij - srečno!

  Konzorcij podjetij za kvaliteto tehničnega izobraževanja 2015

M I C

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300
F: +386 (0) 4 50 62 309

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)


Simbioza Šola

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111

English

Iskanje po strani

Izobraževanja v MIC

Mi in Facebook

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in za štetje obiskovalcev. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako jih pobrisati, si preberite podrobne informacije.

  Sprejmem piškotke za to stran.
Odpri informacije o EU direktivi za piškotke v novem jezičku ali oknu