Medpodjetniški izobraževalni center

Strokovna izobraževanje SMC

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProId534136f82d

Tako kot v mesecu novembru, smo tudi v decembru izvedli dvodnevna izobraževanja v SMC centru za avtomatizacijo za dijake tehničnih šol iz Slavonskega Broda, Nove Gradiške, Siska, Osijeka, Zadra, Karlovca ter Varaždina.
Poleg izobraževaja smo jih peljali tudi na ogled mesta. Nekaj slik z njihovega obiska boste našli v galeriji.

 

Izobraževanje za srednješolske profesorje

Podjetje Bartog je med 2. 11. in 4. 11. 2016 izvajalo izobraževanje srednješolskih profesorjev na področju diagnostike in osciloskopa znamke TEXA.

Za dostop do podrobnosti in galerije kliknite na naslednjo povezavo.

 

Strokovna izobraževanja

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProId2595f5597c

V mesecu novembru smo izvedli dvodnevna izobraževanja v SMC centru za avtomatizacijo za dijake Tehničko obrtne škole Slavonski Brod.

Poleg izobraževaja smo jih peljali tudi na ogled mesta. Nekaj slik z njihovega obiska boste našli v galeriji.

Belgijci na izmenjavi

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProId0f222d4cdf

V ponedeljek, 21.3. 2016, so svoje izkustvo enomesečnega bivanja v Sloveniji v MIC Škofja Loka predstavili štirje dijaki iz Belgije.

V podjetjih M Sora, Pohištvo Potočnik in Alples so opravili enomesečno praktično izobraževanje. Svoje delo in nove izkušnje so ob zaključku predstavili skupini dijakov SŠL, ki so jih spodbudili k razmisleku o pozitivnih učinkih tovrstnih praks. Navzoči pa so bili tudi predstavniki podjetij, mentorica dijakov iz Belgij ter vodstvo SŠL in ŠC Škofja Loka. V imenu ŠC Škofja Loka se je predstavnikom podjetij za njihov pomemben prispevek zahvalil vodja MIC Alojzij Kokalj.

Tovrstne izmenjave so izjemno pomembne tudi za dijake ŠC Škofja Loka, saj jim omogočajo strokovno in osebnostno rast, zato poleg vodstva SŠL posebna zahvala velja tudi koordinatorju projekta v ŠC, g. Tadeju Grtnerju.

 

Obisk veleposlaništva Republike Kosovo

View the embedded image gallery online at:
http://www.scsl.si/mic#sigProIdc61f2f4a17

V petek, 25.3.2016, nas je obiskala visoka delegacija veleposlaništva R. Kosovo v spremstvu g. župana Škofje Loke. Ogledali so si Medpodjetniški izobraževalni center in z zanimanjem prisluhnili predstavitvi direktorja ŠC Škofja Loka o delovanju MIC in ŠC kot celote. Veseli nas, ko naše delo visoki gostje - tudi iz tujine - prepoznavajo kot primer dobre prakse na področju izobraževanj za tehnične poklice.

 

M I C

Šolski Center Škofja Loka

Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

T: +386 (0) 4 50 62 300
F: +386 (0) 4 50 62 309

RSS Šolski Center Škofja Loka na Facebook-u Šolski Center Škofja Loka na Twitter-ju Šolski Center Škofja Loka na Youtube-u
Eduroam (education roaming)


Simbioza Šola


Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2016

Save

Save

Save

Save

TOM telefon 116 111

TOM telefon 116 111

English

Iskanje po strani

Izobraževanja v MIC

Javni razpisi

Mi in Facebook

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in za štetje obiskovalcev. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako jih pobrisati, si preberite podrobne informacije.

  Sprejmem piškotke za to stran.
Odpri informacije o EU direktivi za piškotke v novem jezičku ali oknu