Skoči na glavno vsebino

Dijaki naše šole so imeli 21. marca 2024 športni dan. Izbirali so lahko med aktivnosti v Vodnem mestu Atlantis ali Woop parku v Ljubljani ter pohodom.

Dijaki 5. ml so odšli v Planico na ogled smučarskih poletov.

V Vodnem mestu Atlantis v Ljubljani na začetku seveda ni šlo brez preizkusa plavalnega znanja, potem pa so dijaki lahko brezskrbno uživali v bazenih in na toboganih ter v igranju vodne odbojke in košarke.

Novost za vse nas pa so bile aktivnosti v Woop parku. Zdi se, da so s svojim programom avantura v višinah, ki med drugim vključuje skakanje na trampolinih, štafetne igre in plezanje na Fun Walls, prepričali prav vse. Dijaki in tudi nekateri učitelji so se ob plezanju in skakanju res zabavali.

Tretja skupina dijakov se je odpravila na pohod na Križno goro. Zaradi lepega vremena je bil dan kot nalašč za prijeten vzpon.

Za obisk Planice smo se odločili, ker je obstajala možnost, da bo med tekmovalci tudi naš dijak. Matic tokrat ni skakal, bo pa prav gotovo v prihodnje. Planica, njena izjemna okolica, posebno vzdušje na dan obiska otrok in srednješolcev ter atraktivni poleti nikogar niso pustili ravnodušnega.

Besedilo: Andreja Mlakar; foto: Andreja Mlakar, Marina Jurjevič, Katarina Hvasti

Dostopnost